0790 233 333
Deschis
Luni-Sam 9:00-18:00
Locatie
Str. Intrarea Silistraru nr.24, Sector 6 Bucuresti

APARTAMENTE PREMIUM PLAZA

Este un proiect de apartamente noi construit in stil ‘boutique’, reprezentand o adevarata intruchipare a confortului intr-o zona premium a Bucurestiului. Locatia si finisajele fac din acest proiect mic un concept rezidential demn de toata atentia ta.


Situat in imediata vecinătate a mall-ului Plaza România pe str. Silistraru nr. 24, dispune de nenumărate facilităţi în ceea ce priveşte accesul facil către principalele artere ale Bucureştiului, cât şi către importante centre comerciale, mijloace de transport în comun (staţia de metrou Lujerului, autobuze, tramvaie), şcoli, grădiniţe şi centre medicale.

Proiectul S+P+4E+5R este alcătuit din 15 apartamente de 2, 3 şi 4 camere precum si 2 Penthouse-uri de 4 camere cu design unic, ce ofera imaginea unei locuinţe perfecte, atat prin locaţie excelentă dar si prin finisajele de exceptie si bun gust.

Fiecare apartament este prevazut cu un loc de parcare localizat atat in subsolul blocului cat si suprateran (care se vor oferi contracost locatarilor. Vezi preturi aici….)


Descriere cladire

  • Structura de rezistenta este din fundatii de beton armat, coloane, diafragme si plansee, proiectate si executate in conformitate cu cerintele specifice ale proiectului si cu normele de constructie/ reglementarilor în vigoare.
  • Peretii sunt din caramida tip Ytong, cu izolatie din termica si fonica de cea mai buna calitate de 15cm grosime.
  • Ferestre cu tamplarie profil Salamander 7 camere cu rupere de punte termica si geam termoizolant tripan.
  • Spatii comune placate cu gresie portelanata de trafic intens, balustrade din inox
  • Terase circulabile termoizolate cu polestiren extrudat de 20cm, hidroizolat cu membrana bituminoasa in 2 straturi.
  • Lift super silentios Schindler